Waarom Holland Kunststof?

Waarom Holland Kunststof ® ?

Onze milieu argumenten:

Holland Kunststof ® heeft haar Kunststof ontwikkeld vanwege het variëren in directe reactie op twee ernstige en doordringende milieu-uitdagingen:

1. Gemengd in welk land dan ook van geproduceerd plastic afval dat tot nu toe niet voor hergebruik werd gebruikt en daarom is bestemd voor stortplaatsen.

2. De levensduur van houtproducten welke nu de behandeling door creosoot en CCA (koper, chroom, arseen) doorstaan welke nu is verboden wegens giftige chemische uitstoot en de potentiële impact op het grondwater en oppervlakte verontreinig

Holland Kunststof ® hergebruikt kunststof afval dat zorgvuldig wordt gesorteerd op de Recycling fabrieken, resultaat? Houtvervangers met een zeer lange levensduur, voor kunststof planken of palen en als een aantrekkelijk alternatief voor hout. Holland Kunststof ® is ideaal maar ook bijzonder, doch niet uitsluitend voor buitentoepassingen.

Veiligheid

Door het installeren van hekwerk met Holland Kunststof ® planken of palen kunt u er zeker van zijn dat uw vee veilig gestald zal zijn. Houten palen rotten weg onder maaiveld als het hout wordt aangevallen door ons natte klimaat en door alle water invloed. Holland Kunststof ® hout vervangers zijn in deze omgevingen de perfecte oplossing doordat het product volledig waterdicht is. Holland Kunststof ® zal nimmer zijn producten behandelen met potentieel milieu schadelijke chemische stoffen. Holland Kunststof ® is ideaal voor omheiningen voor paarden en of zelfs gehele arena's.

Holland Kunststof ® producten zijn zeer robuust, en volkunststof, waardoor ze minder aantrekkelijk zijn voor het inbrekersgilde.

Weerbestendigheid Holland Kunststof® versus verduurzaamd hout

Holland Kunststof ® vervangt het traditionele hout voor alle interne en externe toepassingen, want terwijl het eruit ziet als hout en zich gedraagt als hout, is het een 100% dicht kunststof product wat ervoor zorgt dat in alle weersomstandigheden, Rotvrij, vochtbestendig blijft, Holland Kunststof ® trekt niet nagenoeg niet krom en is Uv-bestendig welke zijn kleur tot in de kern behoudt. Holland Kunststof ® kan worden gereinigd en ziet er dan weer uit als nieuw. Installeer Holland Kunststof ® producten wanneer een lange levensduur is vereist.

Holland Kunststof ® neemt geen water op en zal dus altijd zeer snel droog zijn, en dus is een perfecte keuze voor alle tuin en parkmeubilair.

De Holland Kunststof ® perfecte geextrudeerde afwerking van al onze producten zijn een waarborg welke algen grote weerstand bieden en de kans op uitglijden zal minimaliseren.   Tevens een slimme oplossing voor loopbruggen, pontons, steigers, vlonders en alle overige maritieme toepassingen.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruikers van Holland Kunststof ® hebben geen speciaal gereedschap nodig. Holland Kunststof ® producten reageren nagenoeg gelijk aan de vergelijkende houtproducten. Schroeven, spijkers, nietjes kunnen worden gebruikt en het kan zeer gemakkelijk gezaagd en verbonden worden. Wij zouden het gebruik van de nagel of agrarische nietpistolen voor grote projecten aanbevelen, doordat ons product zo taai is zal het niet gemakkelijk los gaan! Dus daarom, de eerste klap is vaak de daalder al waard!!

Aantrekkelijk

Holland Kunststof ® is van nature een zeer donkere bruine bijna zwarte kleur met een aantrekkelijk patroon vergelijkbaar met de houtnerf structuur. Alleen bij nadere inspectie zou de waarnemer merken dat het een op kunststof gebaseerd materiaal is. Holland Kunststof ® kan ook worden "gepolijst" deze applicatie is in een beperkt aantal kleuren beschikbaar voor onze grotere klanten omdat hier volume is vereist.

Holland Kunststof ® kan in eerste instantie worden beïnvloed door UV straling, maar binnen een korte periode zal de kleur zichzelf stabiliseren om vervolgens tot kleurvastheid over te gaan.

Taai en sterk

Holland Kunststof ® is enorm sterk en zal als de meeste houtsoorten laten verbleken en is ook nog eens sterker dan vele andere houtsoorten. Het zal vrij blijven van onderhoud, en u hoeft dus nooit meer te schilderen.

Omgeving, kind en diervriendelijk

Holland Kunststof ® kan worden gereinigd met schoonmaakmiddelen en worden schoon gemaakt zonder beschadiging van het oppervlak. Dit maakt Holland Kunststof ® een goede keuze voor de hygiëne bewuste gebruiker. Holland Kunststof ® waarborgt geen houtrot, of houtworm en schimmels, insecten en is ook nog eens algen bestendig.
 
  Waarom Holland Kunststof ® ?

• Gemaakt van onbehandeld gemengd kunststofafval wat anders voor stortplaatsen is
• Sterke, zware, lange levensduur - ideaal voor alle locaties
• ecologisch alternatief voor HOUT
• zal niet splijten of versplinteren
• ZEER VANDALISME BESTENDIG
• ONDERHOUDSVRIJ
• ROT NIET
• ZEER DUURZAAM
• Eenvoudig te installeren/monteren
• kosten effectief
• tientallen jaren garantie
• met de hogedruk reiniger schoon te houden doordat het kleurvast is
• insecten bestendig
• geschikt om te spijkeren en te schroeven: gemakkelijk gezaagdHolland Kunststof ® producten


 

Design By Hekwerk Verkoop.
Holland Kunststof © 2023