Het bedrijf

Bedrijfsinformatie: Holland Kunststof ®

Holland Kunststof ® is o.a. onderdeel van de Esedco Holding BV een bedrijf dat grootschalig kunststof planken of palen importeert als alternatief voor hout. Na meer dan 6 jaar en vele miljoenen private investeringen heeft Holland Kunststof ® nu een uniek productiesysteem dat gebruikt gesorteerd kunststofafval rechtstreeks ontvangt van onder licentie van Materiaal Recycling voorzieningen. De materialen gerecycleerd voor Holland Kunststof ® omvatten afvalstoffen die tot dusver geen hergebruik waarde hadden. Door deze materialen te recyclen, zoals dienbladen, yoghurt potten, boterkuipjes, draagtassen, plantenpotten, zakjes chips, worden deze nu verwerkt zonder verdere segregatie of behandeling. Als gevolg van een nieuw uniek product wat voor Holland Kunststof ® is ontwikkeld en is nu sedert 6 jaren een begrip in de markt. Daarbij heeft Holland Kunststof ® een zeer aanzienlijke tonnage van alle afvalstromen gered van het storten of omgeleid zodat het niet de verbrandingsoven ingaat, maar wordt hergebruikt in een grote reeks van aantrekkelijke en kosteneffectieve producten.

De kunststof planken of palen die worden vervaardigd zijn geschikt voor vele toepassingen. Het Holland Kunststof ® Unique Selling Position is, dat Holland Kunststof ® een moeilijke, en zware, lange levensduur, van een ecologisch alternatief voor hout - perfect kan nabootsen.

Plastic afval wat anders bestemd is voor de stortplaats zorgt nu ook voor de opwekking van stroom en wordt terug geleverd voor de Holland Kunststof ® fabriek:Het groter groeiende probleem van gemengd kunststof afval, is onze grote troef voor duurzame groene producten zoals die wij verwerken in ons assortiment.
  De Holland Kunststof ® fabriek

 

Design By Hekwerk Verkoop.
Holland Kunststof © 2023