Anker accessoires

Verfijnd zoeken
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bout M16x25 incl. ring verzinkt
Code : FS145 Formaat : M16 x 25mm  &..
€0,34
Code : FS146 Formaat : M16 x 30mm  &..
€0,40
Bout M16x35 incl. ring verzinkt
Code : FS147 Formaat : M16 x 35mm  &..
€0,46

De 50mm diameter grondankers kunnen worden geïnstalleerd met behulp van een 3 tot 5 kg hamer. Hoe langer het anker hoe zwaarder de benodigde hamer. Wanneer een te lichte hamer gebruikt wordt, kan er te weinig kracht uitgeoefend worden, waardoor de kop van het anker waarschijnlijk zal vervormen. Een reeks lichte slagen is beter dan een klein aantal zwaardere.

Wij leveren ook pinnen en houders voor boorhamers, zoals Hilti, Kango & SDS Max. De Euro95 benzine aangedreven palenrammer is een op zichzelf staand apparaat wat in staat is de 50mm ankers de grond in te drijven.

Voor het zwaardere werk is een benzine aangedreven Wacker Neuson boorhamer of de Atlas Copco LPD-T HBP met een 20 liter powerpack een goede keuze. Deze apparatuur kan omgaan met de zwaarste bodemcondities. Normaal gesproken kost het zetten van een 1260mm Spirafixanker minder dan een minuut.

* De belastingswaarden zijn slechts indicatief. Daadwerkelijke belasting kan variëren.

Wanneer de grondankers worden vastgebout, vereisen deze een M16 stelschroef. De schroefdraaddiepte in deze ankers is 26mm en de bout moet niet tot de bodem ervan komen, maar moet ook als een spanner kunnen fungeren.

De op deze pagina weergegeven ankers kunnen gebruikt worden in combinatie met de bout en sleufbeugels die u onder Anker Accessoires kunt vinden.

Design By Hekwerk Verkoop.
Holland Kunststof © 2023